• Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in het hele land
  • Innovatie reinigingsmiddelen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Glas & gevelreiniging

  Glas & gevelreiniging

  Zoals iedereen weet is de uitstraling van uw bedrijf van essentiële waarde. Het is tenslotte het visitekaartje van uw organisatie.

  Glas en gevelreiniging is dus belangrijk voor het onderhoud van het gebouw. Wij hebben de mankracht, ervaring en uiteraard de middelen om elk gebouw aan te pakken en te laten schitteren. Geen enkel gebouw is ons te hoog, van hoogwerker,telewassysteem,steiger tot en met het keukentrapje. Wij kunnen het!! Elk gebouw is anders en niet altijd even gemakkelijk te bereiken. Door bijvoorbeeld een gebouw dat voor een gedeelte in het water ligt of langs een vijver of gracht, Ook daar bieden wij de oplossing voor. Elk gebouw vraagt dus om zijn eigen aanpak.

  Uiteraard werken we veilig, efficiënt en leveren we de gewenste kwaliteit. Als wij de offerte leveren aan onze klanten zit daar tevens een plan van aanpak bij.

  Clarity Cleaning voor zakelijke schoonmaak!

  De specialisten van Clarity Cleaning richten zich met gevelreiniging op het schoonhouden en schoonmaken van uw zakelijke panden. Wij zijn uw zakelijke schoonmaakbedrijf! Wanneer uw bedrijf een schone uitstraling heeft, maakt u een betere indruk op uw klanten. Daarnaast functioneren uw werknemers beter in een schone, prettige en bovendien veilige werkomgeving. Clarity Cleaning is onder andere in te zetten voor gevelreiniging bij:

  • De industriële sector
  • Zorginstellingen
  • Gemeenten
  • Horeca
  • VVE’s
  • MKB

  Voor meer informatie over ons mogelijkheden raden wij u aan contact met ons op te nemen.

  Glas & Gevelreiniging: Noodzakelijk voor bedrijven

  Naast dat de gevel uw gebouw een mooie uitstraling geeft, heeft de gevel nog een belangrijke functie. Een gevel beschermt uw gebouw tegen vocht, weer en wind. Gevelreiniging is belangrijk om schade aan uw gebouw te voorkomen. Er ontstaan minder snel vochtproblemen of scheuren in de gevel wanneer u vroegtijdig uw gevel reinigt.

  Daarnaast ziet u op een schone gevel eerder eventuele beschadigingen. Door kleine beschadigingen tijdig zichtbaar te maken, kunt u deze snel laten repareren. Dit is van belang om grote schade en hoge reparatiekosten voor te zijn. Voor een langere levensduur van uw gebouw is gevelreiniging een verstandige keuze.

  Vragen of meer informatie?

  Maak een afspraak!

  Het maken van een afspraak met Clarity Cleaning voor uw gevelreiniging doet u snel en eenvoudig. U belt ons op het nummer 06-15315322 of mailt ons op ons e-mailadres info@clarity-cleaning.nl. Het is ook mogelijk dat Clarity Cleaning contact opneemt met u in plaats van andersom. Dan kunt u het contactformulier invullen. Ons team met specialisten staat voor al uw vragen, opmerkingen of problemen voor u klaar!