• Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in het hele land
  • Innovatie reinigingsmiddelen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Vloerreiniging & onderhoud

  Vloerreiniging & onderhoud

  Reiniging en onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw vloeren. Dagelijks raken de vloeren op kantoor, school en industriële sector enorm vervuilt, dus dat vraagt om een periodiek schoonmaak onderhoudsplan. Elke vloer vraagt om zijn eigen aanpak het is dus belangrijk dat je weet wat je doet.

  Clarity cleaning heeft een team van gemotiveerde specialisten klaar staan om de vloeren te gaan reinigen en onderhouden. We hebben ruim tien jaar aan ervaring op het gebied van vloeren in het bedrijf rondlopen. En weten wat de klanten van ons verwachten. Ook in de vloeren zijn we gespecialiseerd!

  Waar moet u aan denken bij vloerreiniging en onderhoud?

  • Het schrobben van stenen vloeren;
  • Het converseren van Linoleum, pvc en houten vloeren;
  • Kristalliseren van natuurstenen vloeren;
  • Tapijt en tevens meubelreiniging;

  Het belang van professioneel vloeronderhoud

  De vloeren in uw bedrijfspand hebben vaak veel te lijden. Dit zorgt ervoor dat ze snel slijten. Professioneel vloeronderhoud is daarom noodzakelijk. De specialisten van Clarity Cleaning beschikken over de juiste vakkennis om u van het beste vloeronderhoud te voorzien. Wij hebben kennis over beschermingsproducten, de beste machines en schoonmaaksystemen. Daardoor weten wij wat de beste aanpak is voor uw vloer en waar vloeronderhoud mogelijk fout gaat. Om fouten in uw vloeronderhoud in te voorkomen, moet u dus Clarity Cleaning inschakelen.

  De beste prijs-kwaliteitverhouding

  Clarity Cleaning biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding bij vloeronderhoud. Wij zijn in alle takken van de schoonmaakbranche gespecialiseerd en beschikken over ruim 10 jaar ervaring in vloeronderhoud. Daarmee leveren wij altijd het beste resultaat. Wij zetten kwaliteit en communicatie altijd op nummer één. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA veiligheidscertificaat, waarmee wij een veilige werkwijze verzekeren.

  Vragen of meer informatie?

  Maak een afspraak voor vloeronderhoud!

  Voor het beste vloeronderhoud moet u een afspraak maken met Clarity Cleaning. Ook voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u bij ons terecht. Om contact op te nemen met Clarity Cleaning kunt u bellen naar 06/15315322 of mailen naar info@clarity-cleaning.nl. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u opnemen