• Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in het hele land
  • Innovatie reinigingsmiddelen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Schoonmaakbedrijf Nijmegen

  Schoonmaakbedrijf Nijmegen met de nieuwste technieken

  De uiterlijke vertoning van uw pand is erg belangrijk voor de indruk die u opwekt bij uw klanten en personeel. Met een schoon pand wordt uw bedrijf automatisch als professioneler en succesvoller gezien. Clarity Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf Nijmegen dat ervoor zorgt dat uw pand er altijd zo goed mogelijk uitziet. Wij proberen altijd met de nieuwste technieken te werken. Daarnaast werken wij met duurzame middelen.

  Betrouwbaar Schoonmaakbedrijf Nijmegen

  Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren schoonmakers. Elk project krijgt een eigen schoonmaker, u weet als klant dus wie er bij u langs komt om schoon te maken. Onze medewerkers weten hoe ze voor resultaat moeten zorgen. Bij Clarity Cleaning vinden we communicatie een erg belangrijk punt. U krijgt daarom een logboek waar u op of aanmerkingen voor de schoonmaker kunt noteren. Bij een offerte geven wij u ook een plan van aanpak, u weet dus hoe wij te werk zullen gaan.

  Wat doet schoonmaakbedrijf Clarity Cleaning in Nijmegen?

  Onze schoonmakers in Nijmegen werken voor de zakelijke sector. Al uw zakelijke panden worden door Clarity Cleaning schoongemaakt en schoongehouden. Mogelijke organisaties waar wij voor werken zijn:

  • vastgoedmakelaars
  • zorginstellingen
  • mkb
  • VVE’s
  • gemeenten
  • industriële sector
  • collega schoonmaakbedrijven

  Mocht u meer informatie willen over onze mogelijkheden, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

  Clarity Cleaning in dienst

  Wij zijn experts in het schoonmaken in allerlei sectoren. Zo werken we voor gemeenten, zorginstellingen, vastgoed makelaars en de industriële sector. Buiten deze sectoren zijn wij ook actief voor normale bedrijven, vve en andere schoonmaak bedrijven.

  Tijdens ons werk staat veiligheid op nummer 1. Onze medewerkers beschikken over een VCA veiligheidscertificaat, waardoor uw bedrijf in veilige handen is.

  Schoonmaakbedrijf Nijmegen voor al uw schoonmaaktaken

  Clarity Cleaning is er niet alleen voor bedrijven die opzoek zijn naar een betrouwbare partner voor kantooronderhoud. Glasbewassing en de buitenkant van het pand behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. Mocht u uw tapijt willen laten reinigen, dan kunnen wij dit voor u regelen. Een schoon pand, van zowel de binnen als de buitenkant is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Nijmegen zorgt ervoor dat dit goed geregeld is, wij nemen dit graag van u over.

  Clarity Cleaning heeft een erg goede naam, dit komt onder andere door de manier waarop wij met onze klanten omgaan. De duidelijke communicatie, goede service en het nette schoonmaakwerk zorgen ervoor dat wij een grote groep tevreden klanten hebben. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht u interesse hebben in een van onze diensten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

  Vragen of meer informatie?