De voordelen van een schoonmaakbedrijf Den Bosch

Clarity Cleaning is dé speler wat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden in zakelijk verband. Ons schoonmaakbedrijf Den Bosch opereert verspreid over het gehele land. Wij prijzen ons in de service die wij leveren voor een variëteit aan zakelijke klanten zoals de industriële sector, gemeentes, zorginstellingen en zelfs vastgoedmakelaars.

Onze kwaliteit komt voor een groot deel voort uit effectieve communicatie. Wanneer wij een aanvraag van u ontvangen, zullen wij ten eerste even bij jullie op de koffie komen om eens goed te bespreken wat de wensen zijn. Denk niet alleen aan de werkzaamheden zelf, maar bijvoorbeeld ook de regelmaat waarin deze moeten worden uitgevoerd.

Glas- en gevelreiniging, een makkie!

Het gebouw waar uw onderneming in gevestigd is, fungeert ook direct als het visitekaartje van het bedrijf. Het is daarom essentieel om jouw pand regelmatig van zowel de binnen- als buitenkant te (laten) reinigen. Schoonmaakbedrijf Den Bosch biedt de oplossing alle soorten glas- en gevelreiniging. Een veel voorkomend probleem bij het schoonmaken van ramen en gevels is hoogte. Gelukkig biedt Clarity Cleaning ook daar een oplossing voor. Van keukentrapje tot steiger en van hoogwerker tot telewassysteem; alles is mogelijk!

Overige diensten van Clarity Cleaning

Hoewel ramen en gevels het meeste in trek zijn wat betreft schoonmaakwerkzaamheden, biedt schoonmaakbedrijf Den Bosch ook een drietal andere schoonmaakdiensten aan.

Vloerreiniging en onderhoud

Velen geven weinig aandacht aan de vloer. “Ik loop er toch alleen op.” En “Ik hoef er niet van te eten.” zijn veelvoorkomende gedachtegangen als het gaat om vloeren. Toch is het van groot belang om een vloer regelmatig te reinigen. Ten eerste kan een opbouw van stof zorgen voor een benauwde werkomgeving. Als uw werknemers geen frisse lucht inademen, gaat de conditie en dus de productiviteit naar beneden. Overigens wordt de kwaliteit van de vloer sneller aangetast wanneer deze vuil is. Dat betekent dat deze sneller aan vervanging toe is.

Dieptereiniging voor grootkeukens

Schoonmaakbedrijf Den Bosch heeft jarenlange ervaring met het reinigen van grootkeukens op specialistisch niveau. Een horecaonderneming heeft vaak de tijd en/of manschappen niet om de keuken regelmatig grondig te reinigen. Neem deze nare taak uit handen en laat het doen door Clarity Cleaning!