• Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in het hele land
  • Innovatie reinigingsmiddelen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Schoonmaakbedrijf Arnhem

  Zakelijk schoonmaakbedrijf Arnhem

  Een schoon pand is goed voor u en uw werknemers. Daarnaast straalt een schoon gebouw klasse en professionaliteit uit. Clarity Cleaning is een schoonmaakbedrijf uit Arnhem dat uw pand weer helemaal schoon maakt. Wij zijn al jaren actief in de facilitaire dienstverlening. Periodiek onderhoud om uw pand schoon te houden is erg belangrijk. De uitstraling van uw gebouw is van groot belang voor potentiële klanten en daarom dient het gebouw ook van de buitenkant goed schoon te zijn. Daarom doen wij ook aan glasbewassing.

  Schoonmaakbedrijf regio Arnhem

  Wat doet schoonmaakbedrijf Clarity Cleaning in Arnhem?

  Onze schoonmakers in Arnhem werken voor de zakelijke sector. Al uw zakelijke panden worden door Clarity Cleaning schoongemaakt en schoongehouden. Mogelijke organisaties waar wij voor werken zijn:

  • industriële sector
  • collega schoonmaakbedrijven
  • mkb
  • VVE’s
  • gemeenten
  • vastgoedmakelaars
  • zorginstellingen

  Mocht u meer informatie willen over onze mogelijkheden, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

  Schoonmaakbedrijf Clarity Cleaning maakt elk gebouw in Arnhem weer schoon

  Wij kunnen ervoor zorgen dat de hygiëne in uw grootkeukens goed is. Een goede hygiëne is natuurlijk erg belangrijk voor de kwaliteit van uw producten. Een andere service die wij aanbieden is het onderhouden van uw vloeren.

  Het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd, zo heeft uw vloer een veel langere levensduur. Hiervoor gebruiken we diverse apparatuur om uw vloeren schoon te maken. Wij kunnen niet alleen uw vloer reinigen, het reinigen van tapijt behoort namelijk ook tot de mogelijkheden.

  Schoonmaakbedrijf Arnhem met de beste service

  Met onze goede service en facilitaire diensten onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven. Bij ons staat goede communicatie met de klant op de eerste plek. Zo weet u bijvoorbeeld altijd wie er bij u schoon komt maken, u krijgt namelijk een vaste schoonmaker. Daarnaast leggen wij een logboek in uw pand waar u eventuele op of aanmerkingen voor de schoonmaker kunt noteren. Voor een schoonmaakbedrijf Arnhem met goede service moet u dus bij Clarity Cleaning zijn.

  Bij Clarity Cleaning werken we altijd met duurzame schoonmaakmiddelen. Onze medewerkers zijn zorgvuldig uitgekozen en ons hele team heeft erg veel ervaring. Wij werken altijd volgens de laatste veiligheidsnormen en wij zorgen ervoor dat we gebruik maken van de nieuwste technieken. Hebt u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u met ten allen tijden contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via onze site, wij zullen dan contact met u opnemen. Wij hopen u snel blij te mogen maken met een stralend pand.

  Schoonmaakbedrijf Arnhem

  Vragen of meer informatie?