Meubelreiniging

Meubelreiniging door – Clarity Cleaning

Zitten er in uw stoelen vlekken? Of is uw bank smoezelig geworden? Dan vervangen de meeste mensen dit product. Dit is overigens niet nodig want wij kunnen vrijwel alles goed en veilig reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we uw meubel weer piekfijn in orde, zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Wij specialiseren ons in het herstellen van de schoonheid, vitaliteit en de originele frisheid van uw meubelen. Geef aan wat u gereinigd wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat uw object er weer als nieuw uit komt te zien!  

Het is belangrijk dat u uw meubels goed onderhoud en op tijd een meubelreiniging laat plaatsvinden. Het goed onderhouden van uw meubelen kan de levensduur aanzienlijk verlengen. Hierdoor bespaart u op langer termijn niet alleen veel kosten, maar is het daarnaast ook nog eens goed voor het milieu. Tenslotte zullen uw meubelen er door stof, vuil, huisstofmijt en pollen te verwijderen, er niet alleen veel aantrekkelijker uitzien maar het is ook nog eens veel gezonder voor uw gezondheid!

Ook zorgen schone meubels voor een nette uitstraling. Wanneer tapijten en vloerbekleding vervuild zijn, is dit niet alleen onhygiënisch maar maakt het de uitstraling van uw bedrijfspand of woning een stuk minder mooi.

Wanneer u uw meubels laat reinigen door ons, weet u zeker dat uw meubels in goede handen zijn. Zo hebben wij al meer dan 1400 projecten gehad en hebben we ook meer dan 600 tevreden klanten!

Naast meubelreiniging zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Vloerreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Diepte reiniging
  • Schoonmaakonderhoud,
  • Grootkeukens
  • Opleveringsschoonmaak
1463
+
Projecten
687
+
Tevreden klanten
1
+
Locatie
7
+
Werknemers
Contactformulier
Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!