Glasbewassing Arnhem staat garant voor hoge kwaliteit!

Glasbewassing Arnhem gaat net een stapje verder voor de klant. Wij behoren tot de beste glazenwassers uit de omgeving. Voor ons is geen enkele klus onmogelijk. Wij kunnen elk gebouw wassen dankzij de middelen die wij tot onze beschikking hebben. Zo werken bijvoorbeeld met hoogwerkers maar mocht een keukentrap nodig zijn, dan hebben wij deze ook bij ons. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van glazenwassen.

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Zo hebben al onze medewerkers een officieel VCA veiligheidscertificaat. Dit zorgt ervoor dat het werk dat wij verrichten volledig veilig verloopt. Wij werken namelijk met middelen die bijvoorbeeld brandbaar kunnen zijn. Het is daarom erg belangrijk dat onze medewerkers goed met deze middelen om kunnen gaan. Dit is bij ons zeker het geval, omdat onze medewerkers dus in het bezit zijn van dit certificaat.

De juiste communicatie met de klant!

Glasbewassing Arnhem vindt communicatie met de klant erg belangrijk. Al onze medewerkers zijn sociaalvaardig. Dit zorgt voor goed contact tussen glasbewassing Arnhem en de klanten. Wij staan altijd open voor vragen en feedback. Mocht u vragen hebben of wilt u dat zaken anders verlopen? Dan kunt u dit altijd bij ons melden. Wij doen er alles aan om ons werk zo goed mogelijk te doen en daar hebben wij u bij nodig. Mocht u uw glazen door ons willen laten wassen dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt dan contact met ons opnemen en wij zullen een offerte voor u opstellen. Vindt u het fijn om gewoon met ons om de tafel te zitten? Dan is dit ook mogelijk, wij doen er namelijk alles aan om de klant tevreden te maken. Dit begint voor ons al wanneer u het eerste gesprek met ons aan gaat.