• Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in het hele land
  • Innovatie reinigingsmiddelen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Diepte reiniging grootkeukens

  Diepte reiniging Grootkeukens

  Hygiëne in grootkeukens is van wezenlijk belang voor de kwaliteit van uw eindproduct. Tevens draagt een hygiënische keuken bij aan een prettige en vooral veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

  Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen. Met een dieptereiniging komen wij op de plekken die bij dagelijks onderhoud niet aan bod komen. Hierbij worden vele onderdelen gedemonteerd en lucht en filterkanalen verwijderd om een optimale reiniging te verkrijgen.

  Voor vakkundige hermontage en in bedrijfstelling kunt u uiteraard ook op ons rekenen. Door het gebruik van speciale apparatuur en methoden kunt u van ons een optimaal resultaat verwachten. Ook hier staat een gespecialiseerd team klaar voor u!

  Clarity Cleaning helpt bedrijven

  Clarity Cleaning focust zich op het schoonmaken en schoonhouden van zakelijke panden. Dit oogt niet alleen beter voor uw klanten, maar zorgt er ook voor dat uw werknemers hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij werken onder andere voor:

  • gemeenten
  • horeca
  • industriële sector
  • zorginstellingen
  • mkb

  Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  Wat is dieptereiniging van grootkeukens?

  Clarity Cleaning verzorgt een totale dieptereiniging van grootkeukens. Het doel hiervan is het verwijderen van de voedingsbodem voor bacteriën. Wij komen op de plekken die bij dagelijks onderhoud worden overgeslagen. Hierbij demonteren wij vele onderdelen en verwijderen we lucht- en filterkanalen. U krijgt hierdoor een optimale reiniging. U kunt ook bij ons terecht voor een vakkundige hermontage. Wij gebruiken speciale apparatuur en methoden om een optimaal resultaat te behalen. Clarity Cleaning heeft een gespecialiseerd team klaar staan voor de dieptereiniging van grootkeukens!

  Meer over Clarity Cleaning

  Wij zijn een jonge groeiende onderneming, opgericht in 2009. In alle takken van de schoonmaakbranche hebben wij ons gespecialiseerd. In ons bedrijf lopen werknemers met de nodige jaren ervaring. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Daarbij beschikken al onze medewerkers over een VCA veiligheidscertificaat, voor een veilige afronding van uw project. Wij onderscheiden ons als uw zakelijke schoonmaakbedrijf door kwaliteit en communicatie op de eerste plek te zetten. Voor het beste resultaat dieptereiniging van grootkeukens moet u bij ons zijn!

  Vragen of meer informatie?

  Contactgegevens van Clarity Cleaning

  Vul ons contactformulier in wanneer u dieptereiniging van grootkeukens wilt laten uitvoeren. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Het is ook mogelijk om ons te bellen of te mailen. Ons e-mailadres is info@clarity-cleaning.nl en ons telefoonnummer is 06-15315322.

  Diepte reiniging grootkeukens